Cercador avançat
Opcions
X

Cases, pisos i apartaments de luxe que tenim en cartera en les més luxoses zones del Maresme, Barcelona i la Costa Brava.

Li oferim les següents propietats de luxe i d'alt standing en les millors zones d'Espanya i Catalunya: Cases al costat del mar i la costa i propera als més exclusius col·legis, instituts, camps de golf i amb les millors connexions amb aeroports i als seus respectives capitales (Barcelona, ​​Girona).

Principalment treballem en l'àrea de la zona alta de Barcelona (Pedralbes) així com en tot l'àrea de la Costa del Maresme (Montgat, Sant Andreu de Llavaneres, Teià, Cabrils ...). Poblacions amb pisos, cases i apartaments de luxe al costat del Mar ia escassos 25 minuts de Barcelona on es caracteritzen aquestes vivendes per la seva exclusiva arquitectura i disenyo així com les piscines desbordants o fantàstiques vistes al mar.

El convidem a navegar per la nostra selecció de cases de luxe, si té algun dubte o comentari, contacteu amb nosaltres i un dels nostres agents comercials immobiliaris l'ajudarà a trobar la casa de luxe que està buscant.

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat