Cercador avançat
Opcions
X

Calella, casa a la venda

Ref: 311

900.000€ Compra

Detalls

Magnífica casa amb molta llum i sol a la venda a Calella que compta amb un gran garatge per a 4 cotxes, un magnífic jardí i 5 habitacions. Aquesta casa té tot el que un desitjaria, metres, vistes, qualitat, jardí, sol. En fi, un lloc ideal per viure. Disposa d'un gran saló d'uns 50 m² amb sortida a magnífica terrassa i vistes panoràmiques, una amplíssima cuina també amb sortida a porxo. Totes les estades són àmplies i gaudeixen d'un sol fantàstic.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
+4
450
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Calella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat