Opcions
X

Pis en venda a la zona del fòrum de Barcelona amb 3 habitacions.

Ref: 143

1.050.000€ Compra

Detalls

Impressionant pis amb vistes panoràmiques al mar ia Barcelona. Compta amb magnífica zona comunitària, amb piscines, grans zones enjardinades i amb 2 pistes de tennis. Disposa de plaça de parking a la mateixa finca. Edifici avantguardista amb perfectes acabats amb 3 ascensors per accedir als habitatges. Parquet, calefacció i AACC.

Especificacions
3
2
120
Ascensor
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Poblenou
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat