Cercador avançat
Opcions
X

Espectacular casa a primera línia del mar en venda a Caldes d'Estrac

Ref: 322

1.700.000€ Compra

Detalls

Espectacular casa senyorial catalogada d'interès històric i arquitectònic en venda a Caldes d "Estrac, Costa del Maresme. Situació privilegiada, al costat del mar, a 35 minuts de Barcelona, 2 min del port marítim d'Arenys de Mar ia 5 minuts del Port Balís. en un radi de 5 minuts es troba l'Hotel Colom, el Mercat municipal, Centre menjarcial, l'estació del tren de rodalies i el famós balneari d'aigües termals de Caldes. Zona molt ben comunicada per l'autopista i prop del golf. Es tracta d'una propietat única de més de 550 m2, amb 5 dormitoris, 5 banys, un amb hidromassatge i un lavabo.2 amplis salons, 2 cuines, 2 sales, 2 menjadors i 2 vestidors. Compta amb un celler de 100 m2 amb font interior i amb 3 terrasses (8m2, 30m2, 40m2) amb vistes al mar ia la muntanya i una amb SPA. Gaudeix de jardí amb sortida directa a la platja. Aparcament privat. Intèrfon i obreportes automàtic. Inclòs el mobiliari d'acord amb l'època i estil arquitectònic.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, l'10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
+4
697
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Caldes d'Estrac
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat