Cercador avançat
Opcions
X

Espaiosa casa cantonera en venda a la virreina, Montgat

Ref: 98

690.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Casa cantonera del 2006 a 800m ² de parcel·la. Forma part d'un complex d'11 cases, que gaudeixen de amplísima zona enjardinada amb piscina i tennis. Consta de 6 habitacions, una a planta i les altres 5 en pis superior. En planta principal a part d'aquesta habitació o estada, tenim el saló menjador de 40m ² amb sortida a porxo i la cuina-office de 18m ². La cuina té accés directament per una banda al safareig i l'altra al porxo-jardí. En planta superior, habitació doble amb bany, dos habitciones dobles que comparteixen un altre bany, i dues dobles amb bany exterior. Garatge de 125m ² amb rebost i sala polivalent.

Especificacions
+5
3
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat