Cercador avançat
Opcions
X

Excepcional casa senyorial de luxe en venda a Alella, Barcelona

Ref: 684

1.590.000€ Compra

Detalls

Magnífica casa senyorial de més de 500 m2 construïts sobre parcel·la d'uns 7.000 m2 en venda a Alella, Costa del Maresme. Situada en un entorn excepcional, envoltada de bosc i vinyes. Hort amb hortalisses, preciosa piscina privada i espaiós jardí amb mucha intimitat. L'habitatge està distribuïda en dues plantes. A la planta baixa hi ha un lluminós saló de 30 m2 aproximadament, 2 dormitoris, 2 banys i lavabo de cortesia. La planta superior consisteix de gran saló - menjador, espaiosa cuina - office amb sortida directa a la terrassa, tres dormitoris i 2 banys. Es tracta d'una propietat singular, construïda amb materials de la millor qualiad i amb molt de gust. Molt a prop de Barcelona i del mar.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
+4
520
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat