Cercador avançat
Opcions
X

Vila a la venda en exclusiva urbanització amb vistes al mar a Alella

Ref: 850

7.500.000€ Compra

Detalls

L'habitatge compta amb 1.000 m² construïts sobre parcel·la de 3.000 m². Es troba a l'exclusiva urbanització de Can Teixidó, a escassos minuts de Barcelona, la platja, el port del Masnou, o el més exclusiu del Fòrum. Els accessos a l'aeroport internacional per les roNDAS es troba a escassos 30 '

El jardí, pràcticament pla però amb una lleu inclinació que li atorga unes magnífiques vistes al mar, compta amb pou d'aigua per al reg, i arbrat ja madur. Compte a més amb una zona de chill out, totalment equipada amb cuina, barra, màquina de gel, dutxes .... i al costat, piscina (calefactable i amb jacuzzi) Hfins un petit estany amb preciosos nenúfars.

L'habitatge es distribueix interiorment bàsicament en 2 plantes, més la planta soterrani destinat a gran garatge per a 10 cotxes, gimnàs amb vista sobre la font exterior, zona de spa amb piscina indoor amb cel estrellat, i dues saunes, una de seca i una altra de vapor , quartde màquines i habitatge complet per servei. I la planta més elevada, sota teulada, amb gran despatx i barra de bar amb màquina de gel i lavabo, amb vista panoràmica sobre el jardí i al mar.

Totes les plantes tenen parada d'ascensor i gaudeix amb la més alta tecnologia en domòtica.

La planta noble, per dondi té la seva entrada principal i l'accés al jardí, es distribueix en un gran rebedor des d'on arrenca la preciosa escala, una cuina totalment equipada amb illa central i un petit menjador de diari, zona de rebost i d'lavader o totalment equipat, un gran saló menjador amb sortida al jardí i un saló o biblioteca més recollit.Tots dos salons amb llar de foc.

La planta de nit, compta amb quatre suites. La principal, amb sortida a terrassa, gran vestidor i gran bany amb hidromassatge, dutxes de grans dimensions i wc separats.

Tota la propietat està protegida amb un modern i sofisticat sistema d'alarmes i té previsió per a caseta de guarda amb bany.

* La compradora del present immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
+4
1000
Ascensor
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Obra nueva
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat