Cercador avançat
Opcions
X

Alella, el millor habitatge en venda

Ref: 213

825.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Aquesta propietat en venda, única a la preuada població d'Alella, disposa de 18.130 m² de superfície, molt propera al casc urbà. A la finca es situen quatre exclusius habitatges, tres a l'edifici principal i una quarta en edificació aïllada. Els habitatges, tots ells en règim de propietat horitzontal, comparteixen els jardins, piscina i hort, en règim de comunitat de propietaris. L'habitatge està situat en la primera planta de la casa principal. Disposa d'una escala d'accés i d'ascensor. Des del nivell de l'habitatge i a través d'una de les seves terrasses, s'accedeix directament al jardí comunitari. La finca disposa d'una àmplia piscina amb un pavelló annex i vestidors, així mateix, disposa d'un ampli aparcament en superfície, i d'un garatge cobert. Compta amb un ampli i acurat jardí, arbredes i passejos, així com amb un hort, bancals de tarongers i altres arbres fruiters i diverses construccions d'ús agrícola tot regat amb aigua de mina pròpia. L'habitatge disposa de 326,34 m² construïts, i de 86,50 m² de balcons i terrasses, en una sola planta. L'ampli vestíbul d'entrada disposa de 11 m², el Saló - Menjador principal, de més de 60 m², amb accés directe al jardí a través d'una romàntica terrassa. L'habitatge disposa d'una cuina, amb un menjador annex de més de 30 m² en conjunt, i amb un safareig annex d'uns 12 m². El dormitori principal disposa de 70 m², distribuits en un dormitori principal de gairebé 30 m², un vestidor i bany de altres 40 m². L'habitatge de 3 amplis dormitoris més, un altre bany complet i un lavabo de cortesia. L'habitatge disposa així mateix d'un soterrani de 137,74 m² d'ús mancomunat entre els tres veïns de la casa principal, on es troben les instal·lacions s de calefacció, aigua potable i aigua calenta sanitària, així com un ampli espai de traster.

Especificacions
4
2
330
Terraza
Jardín
Piscina
Parking
Ascensor
Lujo
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat