Cercador avançat
Opcions
X

Planta baixa tipus dúplex en venda, pla de Montgat

Ref: 0381-00102

1.100€ Lloguer Mensual | VENDIDA | Cas d'Èxit

240.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Pla de Montgat, magnífic dúplex de 3 habitacions, un bany complet i lavabo en venda. Vistes buidades, jardí d"uns 20 m² de sortida directa del saló menjador. Magnífica zona comunitària amb pista de pàdel i piscina. Plaça d"aparcament inclosa en el preu.

En venda o lloguer amb opció a compra: preu podria opció 10% (1.100 € / mes despeses a càrrec de la propietat) i 2 anys d"opció.

Especificacions
3
2
90
Terraza
Jardín
Piscina
Parking
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat