Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica parcel · la per construir xalet en venda a pla de Montgat

Ref: 147

160.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Terreny residencial amb vistes al mar en venda a Pla de Montgat, Costa del Maresme. Superfície 400 m². Ideal per construir casa unifamiliar de dues plantes i golfes. Coeficient d"edificabilitat del 0,6. Sector residencial amb tots els serveis, a 5 minuts caminant de l"estació de Renfe Montgat Nord i de la platja ia uns 15 minuts del centre de Barcelona. Molt bona orientació i situació.

Especificacions
Jardín
Vistas al Mar
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat