Opcions
X

Gran casa amb jardí de més de 300 m² en venda a Teià

Ref: 221

662.700€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Impressionant casa d"obra nova en venda a Teià. Amb gairebé 400 m² construïts amb màxima qualitat. Gran saló i menjador independent amb sortida a la terrassa, fabulosa cuina amb safareig, una habitació doble i lavabo de cortesia formen la planta baixa. A la planta superior es troben 4 dormitoris i tres banys, dos d"ells en suite ia més una espaiosa zona polivalent. Possibilitat d"instalció d"ascensor. Ampli garatge privat, celler i traster. La casa està totalment orientada al Sud i gaudeix de sol tot el dia i de precioses vistes al Maresme i al mar. A 20 minuts de Barcelona ia 3 km de la platja i del port esportiu del Masnou.

Especificacions
5
3
382
Jardín
Vistas al Mar
Obra nueva
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat