Cercador avançat
Opcions
X

Àmplia casa en venda

Ref: 285

350.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa cantonera, amb ampli garatge, cuina tipus office molt àmplia, lavabo i gran saló menjador d'uns 40 m² amb sortida directa al jardí privat, a través del qual accedim a la privativa piscina comunitària. A la planta primera tenim 4 habitacions, una d'elles tipus suite i un bany complet per les altres tres habitacions. Existeix també una planta sota teulada amb solàrium.

Especificacions
4
3
290
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Andreu de Llavaneres
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat