Cercador avançat
Opcions
X

Gran pis senyorial en venda a Barcelona

Ref: 10100016

900.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífic pis senyorial de 390 m2 situat al carrer Balmes. 5 habitacions, 4 banys i 3 lavabos. Disposa d"entrada principal i entrada de servei. Consta de quatre dormitoris principals, un d"ells tipus suite amb vestidor i bany, un altre dormitori amb bany complet, dos dormitoris amb bany compartit i un lavabo de cortesia. Compta amb un ampli despatx i una habitació per al servei. Saló i menjador independents, gran cuina office amb rebost, cambra de planxa i galeria. Pis senyorial amb moltes possibilitats, situat en finca amb ascensor.

Especificacions
5
3
390
Terraza
Lujo
Localitat
Espanya » Barcelona » Eixample
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat