Opcions
X

Casa cantonera a la venda al pla de Montgat

Ref: 302

450.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Excepcional Casa cantonera en venda al Pla de Montgat.

Fabulós jardí en forma de "L", a 2 nivells, amb piscina i tarima de ipe, porxo i pèrgola d"estiu. Disposa, a la mateixa planta baixa, a nivell del jardí, d"un ampli saló menjador d"uns 30 m² amb llar de foc, cuina office amb taula per a 5 comensals, una pràctica habitació i un bany.

A la planta superior, disposa de 4 habitaciones dobles, una d"elles tipus suitte i un bany complet per les altres 3 habitacions.

Casa equipada amb ascensor, des garatge (amb capacitat per a 2 cotxes i motos), fins a la planta superior. Disposa d"ampli traster a la zona del garatge.

Excel · lent ubicació per la seva proximitat a l"estació de Renfe de Montgat Nord, a la platja, la NII i l"autopista del Maresme. A prop de zona comercial, de col · legis i guarderia. Ideal per a famílies amb nens.

Especificacions
5
3
253
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat