Cercador avançat
Opcions
X

Casa en venda a Sant Andreu de Llavaneres

Ref: 310

850.000€ Compra | ALQUILADA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa en venda de 630m ² en parcel.la de 1.260m ². Compta amb 6 habitacions, una de les quals és tipus suite i disposa de vestidor i jacuzzi, a més de sortida a una gran terrassa. Té un saló-menjador amb llar de foc i un altre saló a la 1 ª planta amb una terrassa de més de 40m ². Compta amb 4 banys, una àmplia cuina tipus office i safareig. Està proveït de calefacció i aire condicionat, tancaments amb doble vidre i terres de marbre / parquet. Gaudeix d'una pista d'esquaix amb vestidor més un lavabo, i un jardí pla de 1000m ² amb piscina i porxo. El garatge per a 4 cotxes té accés directe a l'habitatge.
Situada a Sant Andreu de Llavaneres, a prop de la platja i de l'estació de tren.

Especificacions
+5
+4
630
Terraza
Jardín
Piscina
Parking
Lujo
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Andreu de Llavaneres
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat