Cercador avançat
Opcions
X

Céntrica casa amb jardí a la venda

Ref: 125

870.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Bonica i en zona tranquil·la amb vistes panoràmiques tenim aquesta gran propietat molt a prop del centre de la població. Disposa de 3 còmodes plantes amb gran garatge, sala polivalent i habitació tipus suite per a convidats a la planta baixa. A la planta noble disposa de 3 habitacions dobles, una més per al servei amb el seu propi bany, una gran cuina office amb sortida a un magnífic porxo i saló menjador amb llar de foc i sortida a terrassa amb vistes panoràmiques. A la planta superior tenim una gran suite amb vestidor i despatx amb sortida a terrassa. El jardí ocupa la resta no edificat de la parcel d'uns 1.100 m². Té espai suficient per col·locar una bonica piscina desbordant.

Especificacions
+5
+4
450
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat