Cercador avançat
Opcions
X

Espectacular torre en venda a Sant Vicenç de Montalt

Ref: 377

930.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Impressionant torre a Sant Vicenç de Montalt. Situada a 2 minuts caminant de tots els serveis, gaudeix de fantàstiques vistes al mar, a la muntanya i al poble.
Compta amb 5 dormitoris amb amplis armaris encastats, més un estudi de 19m ², una de les habitacions és tipus suite amb bany i vestidor. Cuina office totalment equipada i amb sortida al porxo i al jardí, gran saló menjador amb llar de foc, 4 banys complets de disseny i un ampli soterrani amb sala polivalent. Té calefacció a gas per terra radiant, aire condicionat a la zona de les habitacions i descalcificador per tota l"aigua de la casa.
L"habitatge disposa d"una espectacular piscina desbordant d"electròlisi salina, totalment automàtica i un ampli garatge per a 4 cotxes.
Construïda amb els millors materials, compta amb la possibilitat d"instal·lar un ascensor.

Especificacions
5
+4
589
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Vicenç de Montalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat