Cercador avançat
Opcions
X

Planta baixa dúplex en venda a Tiana

Ref: 400

380.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Planta baixa tipus dúplex exterior de 3 dormitoris. A la planta baixa hi ha el menjador i la cuina tipus office, tots dos amb sortida a un bonic jardí, i un bany de cortesia. La planta de dalt disposa de les 3 habitacions amb armaris encastats i 2 banys complets, un d"ells a la suite.
És molt assolellat i es troba en una zona residencial molt tranquil · la. Disposa de zona comunitària enjardinada amb dues piscines. Inclou 1 plaça de garatge.

Especificacions
3
3
120
Terraza
Jardín
Piscina
Parking
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat