Cercador avançat
Opcions
X

Excepcional casa d"obra nova en venda a Barcelona

Ref: 433

950.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Excepcional casa unifamiliar d"obra nova amb acabats de gran qualitat. Compta amb 170m ² d"habitatge més 60m ² de terrasses, distribuïts en planta soterrani, planta baixa, planta primera i planta solàrium. La casa disposa de 3 habitacions dobles, 2 banys i un lavabo. Estudi de 30m ², ascensor interior i 2 places de pàrquing.

Especificacions
3
3
170
Ascensor
Obra nueva
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Gràcia
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat