Opcions
X

Casa d"obra nova de disseny a Sant Vicenç de Montalt

Ref: 451

695.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Excepcional casa independent, situada en bonic paratge amb vistes al mar i en plena natura, al costat camp de golf tan sols 20 minuts de Barcelona. Casa de línies rectes i estil modernista, amb garatge per a 4 cotxes, en parcel · la de 1000m ². Distribuïda en dues còmodes plantes, consta de 4 habitacions i 3 banys complets, 1 en suite amb hidromassatge. Ampli i lluminós saló-menjador, sala polivalent i estudi amb accés a terrassa. Cuina ofFICE amb illa central, totalment equipada. Acabats de primeríssima qualitat. Parquet de roure, façana de marbre travertí, fusteria d"alumini, doble vidre, persianes motoritzades, satèl · lit, alarma i aireacondicionado amb bomba de calor. Preinstal · lació d"ascensor privat.

Especificacions
4
3
370
Obra nueva
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Vicenç de Montalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat