Cercador avançat
Opcions
X

Gran casa amb jardí en venda a Alella, la gaietana

Ref: 512

370.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Gran casa amb moltes possibilitats en venda a Alella, La Gaietana. Excel · lent ubicació a uns 15 minuts caminant de la platja i del tren i just al costat de parada de l"autobús. Immillorable orientació amb vistes al mar ia la muntanya. Jardí privat amb piscina. La casa disposa de 6 àmplies estances i amb 3 cambres de bany. Saló - menjador d"uns 30 m2 amb llar de foc i amb sortida al porxo. Cuina office també amb accés al porche. Disposa d"una terrassa de 100 m2 aproximadament. Garatge privat.

Especificacions
+5
3
244
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat