Cercador avançat
Opcions
X

Bonica casa amb jardí en venda a Tiana, costa del maresme

Ref: 412

340.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa cantonera amb ampli jardí en venda a Tiana. A la planta principal es troba agradable cuina - office, lavabo de cortesia, accés a la planta semi-soterrani i un ampli saló - menjador a dos nivells amb llar de foc i amb sortida directa a fantàstic porxo i jardí privat que envolta la casa. La primera planta ofereix 3 dormitoris, un és suite principal, un doble i un individual, convenisrtit en vestidor, i un altre bany complet. A la planta superior podeu gaudir d"una sala polivalent amb àmplia terrassa - solàrium i d"una encantadora suite - golfes amb grans armaris encastats. La planta semi - soterrani consta de garatge privat per un cotxe i espai d"emmagatzematge, cambra de rentat i planxa amb accés al jardí i d"una habitació, utilitzada actualment com a despatx i arxiu.
La casa està impecable, parella entrar a viure. Lloc molt tranquil però molt a prop de tots els serveis. A pocs km de Barcelona i només a uns minuts del mar.

Especificacions
4
+4
216
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat