Cercador avançat
Opcions
X

Excepcional casa amb jardí i piscina en venda a Valldoreix, Barcelona

Ref: 622

1.080.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa aïllada amb jardí d"uns 1500 m2 i amb gran piscina, en venda a la millor zona residencial de Sant Cugat del Vallès, Barcelona. La casa té 357 m2 construïts, distribuïts en 2 còmodes plantes. Gaudeix d"un esplèndid saló menjador amb llar de foc i amb sortida directa al porxo i al jardí de somni amb preciosa piscina i acollidora zona chill-out per gaudir de la natura que l"envolta. A més ofereix una àmplia colcina, 6 habitacions i 4 banys. Construcció d"altíssima qualitat en un enclavament encantador. Immillorable orientació i situació, molt a prop de Barcelona.

Especificacions
+5
+4
357
Terraza
Jardín
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Valldoreix
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat