Opcions
X

En Tiana, espectacular casa d'estil anglès a la venda

Ref: 0381-00067

515.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Espectacular casa estil Anglès a 4 vents en parcel · la de 500m ². La planta baixa consta de rebedor, lavabo de cortesia, saló-menjador amb llar de foc i sortida a porxo-jardí, cuina americana totalment equipada amb sortida a pati del darrere, on hi ha la barbacoa, la sala de màquines i el rebost. Planta primera disposa d'una suite, 3 habitacions dobles i un bany complet. A la planta superior es troba una sensacional buhardilla de 60m ², sostres i terra de fusta, chimenena i espectaculars vistes a mar i muntanya. La casa té 300m ² de zona enjardinada amb reg automàtic, calefacció, i aire condicionat, alarma, celler i garatge per a dos cotxes. Excel · lent propietat.

Especificacions
4
3
307
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat