Cercador avançat
Opcions
X

Preciosa torre amb jardí i piscina en venda a Valldoreix, Barcelona

Ref: 632

800.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Preciosa torre en venda a Valldoreix, Barcelona. 262 m2 construïts (edificabilitat no esgotada) distribuïts en 2 còmodes plantes en solar de 1000 m2. A la planta baixa disposa d"un ampli i molt lluminós saló menjador d"uns 45 m2 amb sortida directa al jardí amb piscina, rebedor, zona de rentat, cuina office Smeg amb porta corredissa, una habitació amb bany complet, una altra habitació i lavabo de cortesia. La primera planta consisteix d"un gran dormitori principal, una altra habitació doble i del bany complet amb dutxa i amb banyera. La casa gaudeix d"unes magnífiques vistes al parc de Collserola. Pou propi per regar el jardí i l"hort.
Aire condicionat i calefacció per aire. Fusteria exterior de seguretat. Urbanització amb seguretat privada i alarma perifèrica.

Especificacions
5
3
262
Jardín
Piscina
Localitat
Espanya » Barcelona » Valldoreix
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat