Opcions
X

Magnífica casa aïllada en venda a Alella

Ref: 262

510.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

A Alella, en venda magnífica casa aïllada d"uns 240m ² en parcel·la de més de 1200m ². Disposa de 4 habitacions àmplies, dues d"elles amb terrassa pròpia, 3 banys, cuina office, llar de foc, barbacoa i celler. Gaudeix d"un ampli jardí amb una piscina de 35m ² i un garatge per a dos cotxes. Situada a zona cèntrica i tranquil · la d"Alella, amb vistes al mar ia la muntanya.

Especificacions
4
3
238
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat