Cercador avançat
Opcions
X

Fabulosa parcel per construir casa unifamiliar en venda al pla de Montgat

Ref: 0381-00077

220.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica parcel · la urbana de 400 m2 amb vistes al mar en venda al Pla de Montgat, Costa del Maresme. Ideal per construir casa unifamiliar de PB + P1 + golfes. Sector residencial amb tots els serveis, a 5 minuts caminant de l"estació de Renfe Montgat Nord i de la platja i només a uns 15 minuts del centre de Barcelona. Molt bona orientació i situació. Disponible altra parcel · la de 456 m2 per 240.000 m2

Especificacions
Jardín
Vistas al Mar
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat