Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa de disseny en venda a Alella, Barcelona

Ref: 682

700.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Preciosa casa de tan sols 6 anys en venda a Alella, Costa del Maresme. 450 m2 construïts, distribuïts en dues plantes i PK per a 4 o 5 cotxes. Parcel · la de 550 m2 amb magnífica piscina, terra de fusta de ipe, jacuzzi i encantador pèrgola d"estiu. Saló menjador d"uns 65 m2 amb sortida directa al porxo i al jardí. Cuina - office equipada amb electrodomésticos. 5 amplis dormitoris i 3 banys complets, un en suite. Despatx i terrassa solàrium amb vista panoràmica sobre la muntanya i al mar. Excel · lent situació a uns minuts del centre d"Alella, de tots els serveis, del transport públic i del mar.

Especificacions
5
3
462
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat