Opcions
X

Excepcional casa d"obra nova d"alta qualitat en venda a Alella, Barcelona

Ref: 687

560.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa de nova construcció, amb acabats i disseny d"autèntic luxe. Tres habitacions dobles tipus suite, fantàstica golfes amb terrassa, jardí amb piscina privada i un gran saló menjador de gairebé 50 m², cuina totalment equipada i lavabo a la planta principal. Disposa d"un espaiós aparcament per a 5 cotxes i cambra de màquines, a més de ascEnsor. Magnífica situació i orientació en zona envoltada de natura, amb vistes precioses, a pocs km del mar, del tren i de la ciutat comtal, Barcelona.

Especificacions
4
+4
360
Obra nueva
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic D

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat