Opcions
X

Gran propietat en venda a Sant Vicenç de Montalt

Ref: 694

400.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Casa en venda amb magnífica parcel · la de gairebé 4.000 m² completament plana amb grans vistes panoràmiques al mar ia la muntanya. Compta amb una casa edificada de 172 m² i un aparcament a part. L"habitatge disposa de 4 habitacions i 3 banys, 2 d"eaquells en suite. Lluminós i espaiós saló menjador amb sortida a ampli porxo i jardí pla amb estupendes vistes al mar. La propietat en venda es troba en zona molt tranquil · la de Sant Vicenç de Montalt, però al costat del nucli urbà.

Especificacions
4
3
0
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Vicenç de Montalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat