Cercador avançat
Opcions
X

Exclusiu apartament al carrer londres / avinguda diagonal de Barcelona

Ref: 716

1.300.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Ampli i reformat apartament en venda al carrer Londres amb Avinguda Diagonal.

Exclusiva zona dins de la ciutat de Barcelona; amb tots els serveis a prop i molt tranquila.

Aquest magnífic habitatge de 262 m², ofereix una excel·lent distribució. L"apartament en qüestió, se situa a la tercera planta alta de l"edifici. Gaudeix de moltíssima llum solar i compta amb tres (3) amplis dormitoris dobles, dos (2) d"ells tipus suite, un despatx, habitació i bany pel personal de servei; un lavabo de cortesia, i dos (2) amplis salons, menjador i zona de lectura o sala de televisió.

L"actual propietat ha conservat les motllures originals en sostres alts, així com en portes i finestres. La porteria de l"edifici, àmplia i amb alts sostres i mosaics, típics dels edificis més senyorials de l"Eixample de la ciutat comptal. L"edifici data del 1920, l"època de l"esplendor de la ciutat, quan es van construir les finques més senyorials.

Especificacions
5
3
262
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Eixample
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic E

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat