Opcions
X

Preciosa casa aparellada amb jardí i piscina comunitària en venda a Alella

Ref: 87

425.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Preciosa casa aparellada en venda al centre d"Alella. Molt bon estat de conservació. Disposa de 4 habitacions, golfes i terrassa - solàrium d"uns 30 m2. Dos banys complets un d"ells en suite, lavabo de cortesia i safareig. Espaiosa cuina - office amb electrodomèstics. Lluminós saló - menjador amb llar de foc i amb sortida directa al jardí privat de 100 m² aproximadament. Garatge per a 2 cotxes, traster, aire condicionat, calefacció i sistema d"alarma. Fantàstica zona enjardinada amb piscina comunitària. Orientació al sud, zona tranquila però molt ben comunicada. A pocs km de Barcelona ia uns minuts del mar.

Especificacions
4
2
258
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat