Opcions
X

Àmplia casa adossada en venda al pla de Montgat

Ref: 740

460.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Acollidora casa adossada en venda a zona Pla de Montgat, que forma part d"un conjunt de 19 habitatges que comparteixen piscina i zona de pas. Dividida en tres plantes, gaudeix de 4 habitacions, totes elles dobles i dos tu po suite. I n la planta principal trobem lluminós saló menjador de 32m² amb sortida directa al jardí privat de 65m² aproximadament, àmplia cuina - office i un lavabo de cortesia. La part superior de l"habitatge ha estat habilitada com habitació suite amb sortida a terrassa de 15 m 2 amb vistes al mar. Disposa de garatge privat i de traster. Només a uns minuts de la mar, del tren i de diversos comerços i serveis.

Especificacions
4
3
242
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat