Opcions
X

Fantàstica casa aparellada amb jardí privat en venda a pla de Montgat

Ref: 746

430.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa aparellada amb ampli jardí i garatge en venda a Montgat. Disposa d"un gran saló menjador amb sortida directa al jardí privat, cuina tipus office amb safareig, sala de màquines, rebedor, bany amb dutxa i garatge a la planta baixa. La planta superior consta de tres habitacions, totes exteriors i amb armaris encastats, una és tipus suite dues d"elles tenen sortida directa a una terraza / balcó, i d"un altre bany complet amb plat de dutxa gran.
L"habitatge es troba en l"exclusiu Pla de Montgat, un dels millors enclavaments del Maresme, tant per la seva proximitat a Barcelona, a la platja ia la muntanya, excel·lents comunicacions terrestres, tant amb RENFE (1 zona - 15 min a plaça Catalunya) o per autopista sense peatge. A més al Pla de Montgat trobareu molt bons restaurants, instal·lacionsesportives (pàdel) i comerços, escola pública i properament l"escola internacional Hamelin i el Mercat municipal.

Especificacions
3
3
169
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat