Opcions
X

Obra nova, cases unifamiliars a la venda a Teià

Ref: 214

535.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa cantonera de nova construcció. 267 m2 construïts amb acabats de màxima qualitat i acurat disseny. Excel · lent zona comunitària amb jardins i preciosa piscina. L"habitatge consta de 3 plantes i soterrani. El la planta baixa hi ha un ampli rebedor, lluminós saló menjador d"uns 30 m2 amb sortida directa al jardí privat, gran cuina office amb safareig i rebost, i lavabo de cortesia. La primeraplanta consisteix de quatre dormitoris dobles, un d"ells és suite amb terrassa amb fantàstiques vistes, i d"un altre bany complet. Compta amb espaiosa golfes amb terrassa amb vistes panoràmiques al Maresme i al mar. Garatge privat i celler o habitació polivalent a la planta soterrani. Possibilitat d"instal · lació d"ascensor. Zona privilegiada a pocs km de BarBarcelona, del port del Masnou i de la platja.

Especificacions
5
3
267
Obra nueva
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat