Opcions
X

Casa amb gran jardí amb piscina en venda a pla de Montgat

Ref: 762

490.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Xalet amb jardí, piscina i garatge privat en venda a Pla de Montgat, Costa del Maresme. Aquesta casa en venda a Montgat disposa de 5 dormitoris, 2 banys, terrassa de uns 20 m2 amb vistes al mar. Excel·lent orientació amb moltes hores de sol. Ampli saló - menjador amb sortida directa al porxo i al jardí. Garatge per a 2 cotxes i aparcament exterior cobert per altresdos vehicles, traster i caseta de fusta. Pou propi. Magnífica situació molt a prop del mar, de l"estació de Renfe Montgat Nord (zona 1), a 15 minuts de Barcelona centre ia 3 minuts de l"autopista del Maresme. La casa necessita actualitzar o reformar.

Especificacions
5
2
150
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat