Opcions
X

Excel·lent casa independent amb jardí i piscina en venda a Cardedeu

Ref: 767

600.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa de construcció d"obra vista en venda a Cardedeu. 359 m2 construïts sobre parcel·la de 538 m2, distribuïts en tres còmodes plantes. A la planta principal hi trobem un ampli saló - menjador amb llar de foc i amb sallida directa al jardí privat amb porxo amb tendals automatitzats i amb piscina </ Strong>. Espaiosa cuina - office amb sortida a l"exterior i habitació tipus suite amb armaris encastats i un bany complet completen aquest nivell. A la planta superior es troben 3 dormitoris dobles amb armaris encastats, bany complet i quart de rentat amb sortida a terrassa amb estenedor. Gran sala de jocs, una altra de màquines, despatx, celler i garatge privat per a 2 cotxes a la planta soterrani. Aire condicionat amb bomba de calor, calefacció radiant, portes automatitzades, plaques solars, parquet. Parcialment moblat.

Especificacions
4
3
359
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cardedeu
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat