Cercador avançat
Opcions
X

Pis en venda o lloguer amb opció a compra en barri de sants de Barcelona

Ref: 786

349.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Preciós pis de 90 m2 amb terrassa de 12 m2 en venda en barri de Sants a Barcelona capital. El pis en venda està situat en edifici de pocs anys, en una zona molt tranquil·la al costat del parc de Celestina Vigneaux, a prop del transport públic i de tots els serveiscis, a 400 m de la Plaça Espanya ia 100 m de la Gran Via. La finca té ascensor i acabats d'alta qualitat. L'habitatge en venda disposa d'un saló - menjador (23m2) amb molta llum i sortida a terrassa, pràctica cuina - office (10 m2) amb safareig, 3 dormitoris, un d'ells tipus suite, un doble i un individual, tots amb armaris encastats i d'un altre bany complet. Plaça d'aparcament opcionalde lloguer o de compra al mateix edifici. Mobles opcionals, acumulador d'aigua calenta d'energia solar, persianes d'alumini lacat motoritzades, antena parabòlica amb preses a totes les habitacions, fibra òptica, fusteria d'alumini i doble vidre. Boniques vistes a la ciutat ia la muntanya. LLOGUER AMB OPCIÓ A COMPRA - ENTRADA 10% DEL PREU DE VENDA !!

Especificacions
3
2
90
Ascensor
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sants
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat