Opcions
X

Alella, cèntrica casa de 5 dormitoris en venda

Ref: 32

560.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Casa de 2 plantes més planta soterrani, excel·lents vistes al mar i a la muntanya. La planta baixa disposa de saló molt ampli de 80m² amb sortida a jardí, cuina de 15m², i 3 habitacions dobles amb bany. En planta pis habitació doble i bany complet. Una altra habitació (de servei) en planta soterrani, més zona de roba i sala polivalent. Excel·lents acabats en zona molt tranquil·la d'Alella però al mateix temps a prop del nucli urbà.

Especificacions
5
+4
570
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat