Opcions
X

Mas ram, casa en venda de 300m ² en parcel.la de 650m ²

Ref: 72

420.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

La casa de 300m ² en parcel.la de 650m ². A la primera planta disposa de cuina office, saló menjador amb sortida a terrassa i jardí, tres dormitoris amb sortida també a terrassa, 2 banys complets. En planta superior hi ha el dormitori estudi amb terrassa. En planta inferior, zona de servei, lavabo, traster, garatge, porxo i jardí.

Especificacions
4
2
300
Terraza
Jardín
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Badalona
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat