Opcions
X

The best residential land for sale in Montgat

Ref: 814

450.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

La millor parcel·la del pla de Montgat a venda immillorable parcel·la urbana al pla de Montgat, a escassos metres de l'escola internacional laie hamelin, de l'estació de rodalies de Montgat nord, la platja i de l'autopista b-20 de tres mil (3.000) m², amb pou d'aigua i una edificabilitat sobre rasant de quatre-cents metres quadrats (400 m²). </ p> a només 15 'del centre de Barcelona, ​​un lloc tranquil, amb tots els serveis i vistes al mar.

Especificacions
3000
Vistas al Mar
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat