Cercador avançat
Opcions
X

Casa en venda a Alella, vistes panoràmiques al mar

Ref: 823

950.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Torre unifamiliar de 750 m2, a 4 vents molt assolellada, orientació sud, amb vistes panoràmiques al mar.

Situada a la urbanització Can Comulada, a escassos 500 m del nucli urbà d'Alella. Zona residencial molt tranquil·la però propera a tots els serveis i amb transport públic d'autobús.

Sobre una parcel·la que dóna a dos carrers de 1.200 m², es erIgE aquesta magnífica casa amb ampli saló amb llar de foc de més de 50 m² amb vistes panoràmiques i sortida a jardí i piscina, bany complet, un ampli despatx de 60m² amb sortida a porxo cobert, menjador independent amb sortida a jardí, àmplia cuina, zona de servei amb bany i un saló amb billar, projector i bar de 135 m².

A la planta primera hi trobem 4 habitacions molt àmplies, totes elles amb sortida a terrassa amb vistas panoràmiques sobre el mar. L'habitació principal disposa de bany complet amb banyera i dutxa, i vestidor. Compta també amb un bany complet per a la resta de les tres habitacions.

Al garatge, disposa d'una sala d'enregistraments musicals, totalment equipada.

Al jardí posterior, gran zona de barbacoa i hort.

L'habitatge compta amb descalsificador i sistema d'osmosi, reg automàtic. En fi, una habana per als més exigents.

Especificacions
+5
+4
750
Ascensor
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat