Cercador avançat
Opcions
X

Casa a cuatro vientos

Ref: 849

950€ Lloguer Mensual | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Casa a cuatro vientos en venta o Alquiler, de 180m construidos, en parcela de 950m. La vivienda consta de dos planta independientes. A pie de calle, planta baja con cocina office con salida directa al bonito jardín, despensa, habitación tipo suite con cuarto vestidor, baño y amplio salón comedor con aire acondicionado y salida al exterior,en el cual  encontramos un cuarto trastero. En planta principal, salón comedor con salida a terraza, cocina equipada, dos habitaciones dobles, una sencilla, baño completo , cuarto de plancha y anexo a este cuarto de lavado con salida a terraza. La casa tiene un bonito  y gran jardín con caseta para herramientas y zona de aparcamiento, toda la casa està reformada . 

Especificacions
4
2
180
Jardín
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Antoni de Vilamajor
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat