Opcions
X

Casa cèntrica a la venda a Tiana

Ref: 860

450.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Bonica casa a tres vents en venda a Tiana, amb jardí privat de 80m. La casa consta de 2 plantes i golfes; A la planta principal, saló menjador de 35m amb llar de foc i sortida directa al jardí, cuina office de 12m, lavabo i zona de rentat; A la planta superior trobem 4 habitacions, una d'elles tipus suite, i un altre bany complet, en una tercera planta es troba l'acollidora buhardilla amb fantàstiques vista. Té ampli garatge per a 3 cotxes i traster.

Especificacions
5
3
160
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat