Cercador avançat
Opcions
X

Can teixidó, casa de luxe en venda

Ref: 261

3.050.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica mansió en venda a Can Teixidó 528,70 m² sobre parcel · la de 2.000 m². Amb orientació a Sud, amb sol tot el dia, vistes panoràmiques al mar des del saló i des del porxo de la casa. Disposa de 5 habitacions, la suite principal, de 45 m², 4 suites més, biblioteca i saló de 73 m² totalment orientat al jardí mitjançant acollidor porxo amb precioses vistas al mar.

Especificacions
+5
+4
529
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic E

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat