Opcions
X

Fabuloses cases d'obra nova en venda al centre de Teià

Ref: 0381-00085

520.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Fabuloses cases d'obra nova al centre de Teià, Barcelona, amb jardins privats de fins a 360 m² Cases de 240-305 m² construïts, amb magnífics acabats. Totes les cases tenen garatge propi, i jardí privat, totes tenen unes vistes excepcionals sobre el mar i les vinyes que confronten amb elles. Gaudeix del centre de Teià però amb la màxima tranquil·litat i insuperables vistes. La promoció compta amb cases de 4 o de 5 habitacions, totes elles amb 3 banys, un d'ells en suite i un lavabo de cortesia a la planta baixa. Totes elles compten amb garatge a la planta subterrània, així com sala de màquines i sala polivalent.

Especificacions
5
3
300
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat