Cercador avançat
Opcions
X

Bonito y amplio duplex con jardín en  venta, en plà de Montgat

Ref: 878

420.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Planta baja duplex de 150m² consta de 4 habitaciones, 2 baños completos y un aseo. Cocina con salida a lavadero. Salon-comedor de mas de 30m² con salida a jardín de  140m² y porche.
Situado en el Pla de Montgat, goza de piscina comunitaria y zona deportiva. La vivienda lleva anexa dos plazas de parking, incluidas ambas en el precio.

Especificacions
4
3
150
Ascensor
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat