Cercador avançat
Opcions
X

Àtic en venda al pla de Montgat

Ref: 885

210.000€ Compra

Detalls

En una de les millors zones de Montgat, a 2ª línia de ma r ia tocar de l'estació de tren i tots els serveis, àtic a la venda amb boniques vistes al mar i zona verda. Aquest àtic de 80m., Consta de saló menjador, balcó, cuina, zona de rentat, 3 habitacions, una d'elles doble i dues senzilles, en el seu preu està inclosa

Especificacions
3
1
80
Ascensor
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat