Opcions
X

Four winds house for sale in Tiana

Ref: 911

545.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

BONICA CASA A 4 VENTS EN VENDA A TIANA

Estupenda i lluminosa casa a quatre vents, en venda a Tiana. La casa està distribuïda en tres plantes. En planta soterrani trobem, gran garatge per a 3 cotxes i sala polivalent. A la planta principal, ampli saló menjador, de 40m, amb sortida a terrassa porxo i jardí, cuina office de 14m. cambra de rentat i bany. En planta 2ª, tres habitacions, una d'elles tipus suitte i un altre bany, aquesta planta gaudeix de vista panoràmica al mar. A l'exterior bonic jardí amb piscina i zona de barbacoa.

Especificacions
3
3
274
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat