Opcions
X

Esplèndida casa de disseny en venda, vistes al mar i sol tot el dia

Ref: 239

490.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa de disseny d'obra nova a estrenar, de 280 m² amb 4 habitacions amb armaris encastats, una d'elles suite amb vestidor. A més d'una golfa amb terrassa a la planta superior. La planta primera disposa de terrassa de teca amb precioses vistes al mar i la planta baixa d'un ampli saló menjador amb sortida a jardí privat. La planta soterrani té garatge per 2/3 cotxes, sala de planxar i safareig. Àmplia zona comunitàriaria enjardinada, piscina, vestuaris de visitant i zona de gespa.

Especificacions
4
3
280
Obra nueva
Terraza
Jardín
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat